De kernwaarden van Gifts & Concepts

Jarenlang ervaring!
Gifts & Concepts heeft jarenlang ervaring opgebouwd in het "gift segment" met zowel food als non-food artikelen. Is sterk in seizoensmatige invullingen van assortimenten en biedt een onderscheidend, betaalbaar en kwalitatief product assortiment.

De klant staat centraal
De klant staat centraal en niets is onmogelijk. Gifts & Concepts is sterk in het bedenken en producten van onderscheidende concepten. Wij bieden private label en exclusiviteit waarmee de retailer zich kan onderscheiden in de markt.

Quality, Quantity and Safety
Gifts & Concepts heeft kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan en dat is onze verantwoordelijkheid. Verder ontzorgd Gifts & Concepts de retailer, kan de retailer mee participeren met Europese orders en exclusiviteit verkrijgen over bepaalde producten.

Voorraadhoudend
Gifts & Concepts kan voorraadhoudend zijn, dagelijkse en/of wekelijkse levering is mogelijk. Unieke verpakking en designs zijn mogelijk, zoals ook het uitleveren in unieke en commerciële vloer displays.

Over ons

Onderdeel van Strootman Group

Gifts and Concepts werkt nauw samen met de Strootman Group. Strootman Group B.V. is Europa’s grootste aanbieder van merkproducten chocolade, zoetwaren en koek (FMCG). Gift and Concepts biedt een steeds vernieuwend assortiment kwaliteitsproducten aan non-foodretailers. Strootman Group B.V. is met meer dan 25.000 distributiepunten verdeeld over 30 landen marktleider binnen deze branche. 
Vanuit Oudenbosch werken 70 medewerkers voortdurend vanuit de visie “Verrassing Verleidt”, gedreven door passie voor ondernemerschap. 

Meer informatie of een offerte aanvragen?